Sabine Keijzer Amersfoort

Sabine Keijzer Fotografie

Op zoek naar een professionele fotograaf? Prachtige foto’s waarover jij helemaal tevreden bent? Leuk dat jij op mijn website kijkt.

Fotograaf Amersfoort

Op een ongedwongen en spontane manier leg ik graag jullie bijzondere momenten vast. Bij mij hoef je geen model te zijn, want poseren daar houd ik zelf ook niet van. Dus gaan jullie trouwen? Of hebben jullie een klein wondertje gekregen? Of willen jullie eindelijk die mooie gezinsfoto?

Mijn manier van fotograferen spreekt mensen enorm aan. Het is voor mij makkelijk om met anderen contact te leggen. Hierdoor voelen mensen zich snel op hun gemak en kunnen zij zichzelf zijn. Aan het begin van de fotoshoot doe ik er alles aan om mijn camera niet te laten opvallen. Juist op de onbewaakte momenten, weet ik “voorbeeldige plaatjes” te maken, met als resultaat glunderende ogen, een spontane lach en foto’s met de natuurlijke weergave.

Het maken van fotoreportages vind ik het allerleukste om te doen. Of het nou gaat om een bruiloft of een pas geboren baby of een heerlijke wandeling met de familie in de natuur of samen met je lief een loveshoot. Het zijn allemaal mooie herinneringen.

Zet de eerste stap en neem contact op met Sabine Keijzer en laat mij weten waarmee ik jou kan helpen: 06-52611407.