contact sabine keijzer

Wil jij je vriendin ten huwelijk vragen? Heb je een plan voor een origineel huwelijksaanzoek? En wil je dit fantastische moment voor altijd blijven herinneren? Laat jouw aanzoek fotograferen.

Welk moment is specialer dan een huwelijksaanzoek? Een bruiloft is heel speciaal, maar die gaan jullie gezellig samen plannen. Het krijgen van een baby is heel speciaal, en gelukkig hebben jullie 9 maanden de tijd om hierop voor te bereiden.

Hoe fantastisch is het om geweldige foto’s te hebben als je in het diepste geheim je huwelijksaanzoek hebt voorbereid? Dat ene moment om samen keer op keer weer te beleven aan de hand van de prachtige foto’s.

Mijn camera hoor je niet klikken, dit geluid zet ik uit. En uiteraard val ik niet op, ik verschuil me in de achtergrond en maak die prachtige foto’s van jullie samen. Heeft ze JA gezegd? Wow gefeliciteerd!

Na afloop plakken we er een mini loveshoot aan vast. Zo hebben jullie direct prachtige foto’s van jullie samen voor de Save the date kaarten. Zo maken we het origineel huwelijksaanzoek compleet.

Ga jij dé stap zetten? Neem contact met mij op en samen zorgen wij ervoor dat dit unieke moment voor altijd wordt vastgelegd.

    Wat is uw naam (verplicht)

    Op welk e-mailadres kan ik u bereiken? (verplicht)

    Op welk telefoonnummer kan ik u bellen? (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht