is the answer

De mooiste dag

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen. Een spannende en enorm leuke tijd! Jullie zitten vast vol vragen over het plannen van jullie grote dag. Hoe vind je de beste fotograaf? En waar moet je op letten? Wat kost het? En wat krijg je ervoor? Welke fotografie stijl vind je mooi? Hoe lang duurt een bruidsshoot? En vind die fotoshoot voor of na de ceremonie plaats?

Begrijpelijk dat jullie veel vragen hebben. Jullie trouwen voor het eerst. Met mijn jarenlange ervaring wil ik jullie doel graag helpen. 

“Het resultaat heel spontane, mooie foto's”

Sabine hielp mij enorm met een spoedklus. Ze zorgde ervoor dat het een gezellige shoot werd met als resultaat heel spontane, mooie foto's (precies zoals ik wilde), mede doordat ze zo leuk reageerde op mijn zoontje. Sabine overlegt en stemt af op je wensen. Dankjewel Sabine!
Jolanda de Kok

Bruiloft

Na jaren dat jullie elkaar kennen, kiezen jullie nu echt voor elkaar! De liefde voor elkaar gaan jullie vieren op de bruiloft. Hebben jullie al een trouwdatum? Neem dan gelijk contact met mij op. 

Loveshoot

Of jullie nou gaan trouwen of niet, een loveshoot laat de liefde tussen jullie zien. Prachtige foto’s van jullie samen, ongedwongen en relaxte sfeer.

Bruidsalbum

Is er een betere manier om jullie bruiloft weer helemaal opnieuw te beleven? Jullie allermooiste trouwfoto’s komen in het album. en welke foto’s dat zijn, mogen jullie mee helpen kiezen.

neem contact op